Darko Lazić
Printscreen/YouTube
Darko Lazić

Printscreen/YouTube

Darko Lazić, Foto: Printscreen/YouTube

Domaća javnost odlično je upoznata da je pevač Darko Lazić nekad bio u braku sa pevačicom Anom Sević s kojom ima ćerku. A ovog puta je pevač odlučio da otvori dušu i progovori o svojim starim ljubavima, ali i se**ualnim iskustvima.

Darko je još kao tinejdžer okusio čari intimnih odnosa i ističe da je bio veoma uplašen kada je prvi put spavao sa devojkom. Sve se dogodilo kada je imala 14 godina.

Darko Lazić

Printscreen/YouTube

Darko Lazić, Foto: Printscreen/YouTube

Prvi odnos sam imao sa 14 godina. Dugo smo bili u vezi i to mi je bila prva, prava, velika ljubav. Imao sam tremu. I ja sam njoj bio prvi. Bio sam uplašen, ali je strah brzo prošao, a onda je bilo lepo - rekao je Darko.

Inače, Darko Lazić je nekada bio u vezi sa koleginicom Dunjom Ilić. Nikada nisu javno priznali da su zajedno, ali su ih paparaci uhvatili na delu.

Dunja je bila njegov izbor, ako je verovati prema pisanjima medija koji su tada povezivali ovo dvoje. Jednom prilikom za "Puls", pevačica je to delimično potvrdila.

-To je bila platonska veza- navela je Dunja jednom prilikom.

Nakon izvesnog vremena, Dunja je zbog problema se povukla sa scene, a imala je i probleme sa alkoholom. U međuvremenu je i promenila religiju i postala muslimanka. Darko se kasnije oženio Anom i dobili su ćerku Lorenu.