karić
Instagram/Printscreen
karić

Instagram/Printscreen

karić, Foto: Instagram/Printscreen

- Danijela se osećala odlično pre nego što je sa porodicom otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate. Obavila je sve neophodne ginekološke preglede i ultrazvuk i nakon što se uverila da je sa bebom sve u najboljem redu, otišla je na putovanje sa željom da, baš u Dubaiju, sa suprugom i decom proslavi svoj 37. rođendan - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak mnogočlanoj porodici Karić.

Naime, poznati koreograf se oglasio na svom Instagram profilu i potvrdio pisanje našeg lista da se u toku njihovog odmora desila tragedija.

Ivan Mileusnic

Instagram/ Printscreen

Ivan Mileusnic, Foto: Instagram/ Printscreen

- Dragi ljudi i svi oni kojima je na lep način stalo do moje žene i mene. Preživeli smo veliki šok i tugu zbog neočekivanog gubitka naše bebe. Ne brinite, dobro smo, hvala Bogu! Bog nam da uvek onoliko koliko možemo da podnesemo. Život ide napred i ne može unazad. Sve je to Božja volja i verujemo da je tako moralo da bude. Mi imamo naša tri anđela Filipa, Moniku i Maksima kojima treba da se posvetimo i budemo tu za njih nasmejani i puni ljubavi. Oni su sada snaga, motiv i lek za sve. Porodica je najsigurnije mesto! Hvala svima na brizi. Danijela i Ivan - napisao je koreograf u svojoj objavi na Instagramu i time rastužio veliki broj pratilaca.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Tijana

05.02.2021 10:57

Ko je bre ovaj, da daje saopstenja...kome su bitni ovi lezilebovici...