Ceca i Bogdan
PrntScrn
Ceca i Bogdan

PrntScrn

Ceca i Bogdan, Foto: PrntScrn

Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!

Kao bomba je danas odjeknula vest da Svetlana Ražnatović, ima novog dečka i da ponovo uživa u ljubavi, kako je "Alo" ekskluzivno prvi pisao o ovoj vesti, sada Vam predstavljamo Cecinog dečka kako izgleda i čime se bavi.

U galeriji pogldajte prve ekskluzivne fotografije Cece i Bogdana sa beogradskih ulica.

Kako saznajemo Bogdan je vlasnik jednog poznatog restorana u Beogradu, ali Cecin izabranik je i suvlasnik još nekoliko restorana koji se nalaze u srpskoj prestonici.

Tako ga znaju mnoge gradske face i svi kažu da je fin i kulturan momak.

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Srejović iza sebe ima jedan brak sa devojkom Saše Kovačevića, Zoranom Tasovac sa kojom ima ima ćerku Iskru, za koju je veoma vezan, a mnogi tvrde da je otac za primer.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkih prijatelja videli na nekoliko druženje, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugu prijatelja – otkriva izvor „Alo!“.

Ceca nije želela da komentariše svoju novu vezu, ali ako je suditi prema fotografijama, definitivno je veoma srećna i zaljubljena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Bane

14.01.2021 06:27

Samo da nije skotina i lopuža kao arkan (malo ), i biće ok.

Ami

14.01.2021 07:52

Ooooo...baka nasla deku...il toy- boy