Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović
E-stock
Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović

E-stock

Foto: E-stock

Bez obzira na to što mnogi misle da Ražnatovići troše bogatstvo na bebi-opremu, pevačica kaže da to nije istina.

Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović

Alo! Vladimir Marković

 Foto: Alo! Vladimir Marković

Dok soba ne bude gotova i dok se snajka, sin i unuče ne vrate u Ljutice Bogdana, Svetlana svoju ljubav sa Željkom razvija uz pomoć modernih tehnologija.

- Svakodnevno mi šalju fotografije, gledamo se preko video-poziva. Ipak, jedva čekam da se vrate ovde da po ceo dan budem sa njim. Znam da će nastati opšta tuča u kući zbog bebe, jer ćemo svi želeti da je nosamo, ljubimo i mazimo - rekla je pevačica.

Bez obzira na to što pojedini uz Cecino ime vezuju samo glamurozan život, velelepnu vilu, skupe automobile i ogroman novac, Ražnatovićeva će, kao i druge obične bake, ustajati noću da nahrani, prepovije i uspava svoje unuče.

 

Ceca

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen
Bogdana i Veljko Ražnatović

Instagram

 Foto: Instagram

Pevačica kaže da Veljku ništa nije teško da uradi za svog sina.

- Veljko i Bogdana su preslatki roditelji, izuzetno brinu o svojoj bebici. Podelili su uloge. Dok Veljko nije krenuo na pripreme, njegova je bila noćna smena. Hranio je Željka i presvlačio ga, maksimalno je učestvovao u svemu - otkrila je novopečena baka.

S obzirom na to da se oko Cece, gde god da se pojavi, odmah sjati gomila fanova, paparaca i novinara, ona je priznala da neće imati luksuz da sa unukom boravi u parku poput drugih baka, ali je istakla da će naći hiljadu drugih načina da se zabave.

- Ne svodi se dečje detinjstvo samo na izvođenje u park. Mogu biti divna baka čak i ako ne sedim na klupici u parku dok se dete igra. Ja naš odnos zamišljam potpuno drugačije. Neka on malo poraste, pa ćemo se unuk i ja lako organizovati - zaključila je jedna od najvećih zvezda na Balkanu.

Pročitajte još:

 

 

 

Komentari (1)

Marko Obilić

02.07.2020 23:19

Džabalebaroška bagra, sa leđa prostog i neprosvežćenog naroda - slično se sličnom raduje. Možda mi zaista i ne zaslužujemo bolje.