Ceca i Arkan, venčanje
Printscreen/YouTube
Ceca i Arkan, venčanje

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Pre 24 godine muzička zvezdu Svetlana Ceca Ražnatović udala se za Željka Ražnatovića Arkana, a venčanje je bilo proglašeno “svadbom decenije”. Iako su mnogi detalji ovog svadbenog veselja poznati, postoje i oni koji su manje poznati javnosti.

Otkrivamo vam manje poznate detalje svadbe koja se desila 19. februara 1995. godine a koja se prenosila uživo na televiziji.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, malo ko zna da su, nakon što je venčanje obavljeno, mladenci napustili crkvu Svetog Arhangela Gavrila i uputili su se u porodičan dom gde ih je čekala Željkova majka Slavka Josifović koja je Ceci poklonila zlatni dukat. Tada je izgovorila rečenicu: “Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan”, glasila je rečenica koju je rekla sekrva Ceci.

Kako naš izvor tvrdi, Ceca planira da isti taj dukat koji je dobila od Arkanove majke, a svoje svekrve, preda nevesti svog sina Bogdani Rodić 24. novembra, kada će ona izgovoriti sudbonosno ''da'' njenom nasledniku Veljku.

Arkan i Ceca

EPA/Miloš Jelesijević

Foto: EPA/Miloš Jelesijević

- Ceca želi da se ispoštuju svi običaji, a Veljko i Bogdana su se sa tim složili. Ona je odlučila da svojoj snajki dariva na venčanju 24. novembra taj zlatni dukat koji je dobila od Arkanove majke i to će za nju biti poseban trenutak, baš kao i za mladence - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rdoić

E stock

Foto: E stock

BONUS VIDEO:

KROZ KLJUČAONICU Zavirite u luksuznu vilu Dijane Janković ovo do sada kamere nikada nisu zabeležile