UNAKAZIO SAM SEBI CELI ŽIVOT Bolna ispovest Darka Lazića! Preživeo je stravičnu nesreću, jedva izvukao živu glavu, a evo šta mu ljudi stalno prebacuju!

Jedva uspeo da progovori.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Alo!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina In", i ove subote u dobro poznatom terminu družiće se sa svojom vernom publikom na Pink televiziji, gde su joj u gostima bili Darko Lazić, Marko Miljković, Ana Bekuta, Jelena Trivan i Marijana Mićić.

KOBNA NOĆ OBELEŽILA MU JE ŽIVOT Misteriozna torba Ognjenovog oca krila je mnoge tajne, a nećete verovati u čije ruke je dospela posle tragedije!

I ovog puta voditeljka je sa gostima razgovarala o muško-ženskim odnosima, ali i njihovim pritvatnim životima i sudbinama koje vas neće ostaviti ravnodušne. Jedna od priča jeste vezana za folk pevača Darka Lazića, koji je umalo nastradao u saobraćajnoj nezgodi koju je sam izazvao prošle godine. Ozbiljne zdravstvene posledice još uvek ima, a iz svega lošeg što mu se desilo izvukao je i određene pouke.

- Ti si u trenutku kada si imao najveći konto u banci bio sam? - upitala ga je Sanja.

- Bio sam... Tako je - saglasan je bio Darko, koji je potvrdio i Sanjinu pretpostavku da se često osećao kao trofej za pokazivanje.

Na konstataciju voditeljke da je svoje greške skupo platio, Darko je zaključio:

PEVAČ NEUTEŠAN! Tragedija u porodici Šaka Polumente! Svi mu izjavljuju saučešće!

- Ja sam svoje grehe platio do kraja života... Ali, najviše me boli sada kada mi neko kaže: "Dobro, kada ćeš više da platiš kaznu?". Pa, šta će mi veća kazna, unakazio sam sebe za ceo život.

Njegovo priznanje inspirisalo je i Jelenu Trivan, koja mu je udelila korisan savet.

- Ja ću da ti kažem jednu poslovicu, da je zapamtiš do kraja života - ko radi šta hoće, dočeka šta neće. Nikad nemoj da radiš šta hoćeš.

Pogledajte delić toga.

 BONUS VIDEO:

SPREMA SVADBU? Ana Sević prvi put javno progovorila o dečku Danijelu i trudnoći!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi