ON OTKRIVA MRAČNU TAJNU DEINE PROŠLOSTI Autobus joj je OTKINUO RUKU u saobraćajnoj nesreći, a evo zbog čega joj se sve to desilo!

Uz majku Nenu, verenik Mladen joj je najveća podrška, ali kada se oporavi ne bi trebalo da se upušta u brak sa njim jer ga gleda kao oca kojeg nikada nije imala

Mladen Mijatović, Dea Đurđević
Mladen Mijatović, Dea Đurđević, Foto: Printscreen Instagram

Pre skoro mesec dana, život voditeljke Dee Đurđević okrenuo se za 180 stepeni kada joj je autobus otkinuo ruku u saobraćajnoj nesreći.

Zbog brze akcije tima lekara, lepoj voditeljki ružičaste televizije ruka je spasena, ali oporavak će trajati veoma dugo. Njen verenik Mladen Mijatović i majka Nena svakodnevno su uz nju, a astrolog Dušan Veličković za VIP magazin je otkrio kako će teći voditeljkin oporavak, da li će posle ove teške nesreće stati na ludi kamen sa Mladenom, ali je i otkrio zbog čega se tragedija dogodila.

- Dea je divna i plemenita devojka i od kada joj se ovo desilo, nisam mogao da povežem kakav to teret nosi i zbog čega joj se desila ova strašna tragedija. Međutim, sve ovo joj se desilo jer nosi očev teret. Naime, ova nesreća, koja se dogodila početkom februara, čista je sudbina, to je bilo zapisano i moralo je da se dogodi. Odnos sa ocem, koji zapravo i ne postoji, otkrio je mnogo o tragediji koja ju je zadesila. Za sve vreme dok je Dea u bolnici, on nije došao da je poseti, niti je zvao njenu majku Nenu da se raspita kako mu je ćerka, to jednostavno nije normalan odnos ćerke i oca. Međutim, ona što malo ljudi zna jeste da je u prošlim životima mlada voditeljka bila plemkinja iz Češke ili Poljske i zbog njenih dobrih dela i plemenitosti iz prošlosti ova tragedija koja se desila nije bila kobna za nju. Ona je čist primer da se dobročinstva iz prošlih života veoma održavaju u sadašnjem životu - otkrio je Veličković za VIP i rekao:

Dea ĐurđeviĆ
Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Instagram

- Zbog položaja njenih planeta, ona je veoma rastrzana. Saturn u 4. vokaciji odlično oslikava njen odnos sa ocem i zbog dve zvezde nekretnice ova nesreća se i dogodila. Dea je Rak u horoskopu i to joj donosi veliku emotivnost, a podznak u Lavu ju je okrenuo ka medijima i tako je postala javna ličnost. Njen Mesec je u Škorpiji i to oslikava njenu veliku povezanost sa majkom, a to je sa jedne strane i veliki problem - kaže Dušan Veličković za VIP magazin i otkriva kakav je odnos lepe voditeljke i njene majke.

- Dea i Nena su veoma bliske i zbog toga je voditeljka oca gledala majčinim očima i tako se i udaljila od njega. Za ovu Deinu nesreću kažem da je sreća u nesreći jer će se ona iz ovoga izvući još bolja i plemenitija, a uz verenika Mladena Mijatovića će joj biti mnogo lakše. Iako je Mijatović sve vreme bio uz nju i uz majku joj je najveći oslonac u životu, smatram da ona u njemu, pored velike ljubavi, vidi figuru oca kojeg nikada nije imala. Velika razlika u godinama i njegovo životno iskustvo su privukli Deu i u njemu je pronašla ono što godinama nije imala - oca. Nisam siguran da kada se oporavi treba sa njim odmah da se upušta u brak, mislim da joj je vreme da se uda tek posle 30. godine - rekao je astrolog za VIP.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi