Ana Sević
Privatna arhiva
Ana Sević

Privatna arhiva

Ana Sević, Foto: Privatna arhiva

Ana Sević konačno je rešila da uzme život u svoje ruke i vrati se onome što najbolje ume da radi - pevanju!

PROČITAJTE JOŠ:

Atraktivna crnka napravila je veliku pauzu kada je o muzici reč, a glavni razlog za to bila je činjenica da se posvetila vaspitanju ćerkice Lorene. Kako je devojčica već stasala, Ana je odlučila da snimi povratnički singl i još jednom dokaže da joj je mesto na muzičkoj sceni Srbije. Pesmu pod nazivom „Delirijum“ radili su Jala i Buba, a kako saznajemo, Ana je za ovu numeru, kao i spot koji je snimila, iskeširala je 15.000 evra!

- Ana je dugo razmišljala da li je sada vreme da se vrati na scenu, ali uz podršku dečka Danijela koji je uporno nagovarao da bi trebalo da snimi pesmu, prelomila je i odlučila da je sada trenutak. Kontaktirala je s Jalom i Bubom, koji su specijalno za nju uradili pesmu pod nazivom „Delirijum“, a kada je čula kako numera zvuči, Ani se odmah dopala i poželela je da je snimi - kaže izvor „Alo!“ blizak pevačici.

Nakon što je u studiju otpevala pesmu, došlo je vreme i da snimi spot. S obzirom na to da je ovo povratnički singl, pored dobre i brze numere, Sevićeva je odlučila da igra na kartu seksepila.

Ana Sević

Privatna arhiva

Ana Sević, Foto: Privatna arhiva

- Ovo će biti njeno najprovokativnije izdanje svih vremena. Promenila je nekoliko odevnih kombinacija za koje je keširala nekoliko hiljada evra. Izazovni stajlinzi najviše su se dopali Aninom dečku Danijelu, koji nije mogao da skine oči sa nje kada je ju ugledao tako provokativno obučenu. Snimanje je trajalo preko 15 sati, a Nedeljković se nije odvajao od nje. Velika joj je podrška kako u životu, tako i u poslu - otkriva izvor „Alo!“.

Ana Sević

Privatna arhiva

Ana Sević, Foto: Privatna arhiva

Anina pesma „Delirijum“ biće premijero objavljena danas na „jutjubu“, a pevačica ne krije da je presrećna zbog novog muzičkog projekta.

- Zaljubljena sam u svoju novu pesmu i nadam se da će se publici dopasti podjednako kao i meni. Smatram da je bilo vreme da se vratim na muzičku scenu, a sada kad sam tu, više ne idem nigde - rekla nam je Ana sa osmehom, ne želeći da komentariše naša saznanja povezana sa sumom koju je dala za pesmu i spot. 

- Najvažnije je da sam zadovoljna kako je na kraju sve ispalo. Nikada nisam volela da pričam o novcu, pa će tako biti i ovoga puta - rekla je Sevićeva za „Alo!“.

Ljubav cveta, ali se ne udaje!

U poslednjih nekoliko nedelja u domaćim medijima spekuliše se o tome kako Ana jedva čeka da se zvanično razvede od Darka Lazića, kako bi se udala za dečka Danijela Nedeljkovića. - To su sve maštarije pojedinih ljudi, koji očigledno žele da isprovociraju Anu. Ona se ne potresa previše oko toga, jer zna šta je istina. Danijel i ona još nisu pričali o braku, uživaju u ljubavi i to im je najvažnije - kaže izvor „Alo!“.

Poslušajte Aninu pesmu:

 

 

 

Komentari (1)