Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Rajko Ristić/Alo!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović slobodno vreme provode uglavnom sa sinom Aleksandrom, a u petak u kasno popodne bili su u jednom kafiću na Dorćolu gde su pili vino. Oni su najpre bili u većem društvu, a onda su ostali sami. I umesto da se bace na nežnosti, čini se da je došlo do svađe.

Tačnije, Prija je navodno držala mužu predavanje, a za sve je kriva garderoba koju je ona tog dana kupila.

- Dugo su sedeli u kafiću, više od dva sata sigurno. Bili su baš dobro raspoloženi i moram da vam kažem svi su bili iznenađeni kako Aleksandra izgleda dobro, a bila je u trenerci bez šminke, baš je lepa devojka, normalna - rekao je izvor navodno i dodao...

- Pijuckali su vino i ćaskali, a kada je društvo otišlo, njih dvoje su ostali još malo. Tada je Aleksandra izvadila iz kese neku garderobu koju je kupila, i to kako sam mogao da čujem, nekome za poklon. Filip se valjda našalio i rekao da se tom nekom to neće dopasti i da nije trebalo da kupuje ništa. E tada je ona malo burnije reagovala. Daleko od toga da su pravili scenu, nego smo mi bili baš sto blizu njih, pa smo čuli - nastavlja izvor.

- Ona mu je objašnjavala zašto je izabrala taj poklon i da je sigurna da on greši u procni. Bilo je slatko, on je samo klimao glavom. Ubrzo su obukli jakne i krenuli - rekao je za Star izvor koji se našao u kafiću.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Ris

28.02.2021 12:57

Kakva drama ????.

vino

28.02.2021 17:56

Pijuckali vino sa društvom, nastavili sami, pa seli u kola pod gasom.