ŽENE SU GA SALETALE NA MOJE OČI! Tamara Milutinović iskreno o mužu fudbaleru, obelodanila detalje iz njihovog života!
Foto: Alo/Foto: Nikola Todorović

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je rekla "sudbonosno da" svom izabraniku, fudbaleru Darku Jevtiću, s kojim ima ćerku.

Pored svoje lepote, Tamara je Darka osvojila i kulinarskim veštinama. Kako kaže, Darko je u jednom periodu čak imao problema s viškom kilograma zbog njenih ukusnih obroka.

Tamara Milutinović

Alo

 

- Jednom mi je rekao: "Da prestane da kuvaš, gotovo". Ne možeš više da kuvaš, znači sada jedan period ne smeš da kuvaš, jer ja sam svaki dan ga dočekivala sa treninga sa tri, naravno, obrka. Tako da je dodao par kilograma, mora joj da malo prestane da jede, mora joj malo da se hrani zdravije. Zato što ja stvarno volim da kuham. Pogotovo te neke recepte od moje babe i od moje mame. To su uglavnom kuvana jela. Vrlo dobro znamo kako to ume da bude kalorično - kaže pevačica.

Ona danas živi mirnim i porodičnim životom, te ističe da je njen suprug veoma sličan njoj.

- Ja sam žensko, normalno da razmišljam i o torbicama i odeći i o cipelama, sve je to normalno. Ali, apsolutno da vodimo jedan potpuno normalan život i jako sam srećna zbog toga. Jako si srećna, što sam našla čoveka koji je jako sličan meni. Jako sličan meni, a totalno drugačije od mene. Eto, ako mogu to tako da kažem. Ko razume, shvatiće. Možda je rano da govorimo o našem savršenom odnosu. Tek smo četiri godine skoro zajedno, ali za sada je to, evo, da kucnemo drvo, da se ne promeni.

Na pitanje kako se borila ljubomorom, pa čak i sa ženama koje su se na početku njihove veze Darku "nabacivale i pred njenim očima", Tamara kaže:

- Neću da lažem, bilo je. Bilo je i na moje oči, čoveče. Njega su žene saletale na moje oči, bukvalno. Ali znala sam i ja sa kim sam u vezi. Prosto mi smo bili nerazdvojni od prvog dana. On meni nikada nije dao razlog jedan, da ja budem ljubomorna. Nikada mi nije dao. Znači, čak bi sve živo uradio kako bih ja bila sigurna. I kako bi meni objasnila da sam stvarno jedina u njegovom životu. I to je više puta dokazao i pokazao i to se i videlo. To ne mora ni da dokazuje, to se u njegovim očima vidi. Ako mene pitaš, ja smatram da bih to osetila. Mislim da svaka žena oseti kada je muškarac, kada je nešto maže, laže. Kada je tu nešto, kada vrda. Tako da nijednog trenutka za sve ove godine nisam osetila da tu postoji tačkica jedna da bi me povredio na taj način. Mislim da me nikada ne bi prodao i mislim da me nikada ne bi na taj način povredio, jer zna šta ima pored sebe.

- Uhvatila sam sebe jednog trenutka, pošto sam, onako, nije baš za pohvalu, ali nekako volim tu neku brzu vožnju. I pre nego što sam postala majka, bila sam jako... Ne znam kako to da nazovem, ali... Od kada sam postala majka, totalno sam se smirila. Jer uvek razmišljam, Bože, šta ako se meni nešto desi? Znaš, šta ako se meni nešto desi? Do sada nisam razmišljala tako, jer bila sam, kažem ti, ponavljam, neustrašiva. Ali, ovaj, kad sam nju dobila, sad razmišljam, šta ako se meni nešto desi? Ja znam da ima ko da se brine o njoj, ali mislim da niko neće moći kao ja.

Tamara Milutinović

Foto: Ataimages

 

Pre mesec dana Tamara je sa svojim suprugom Darkom organizovala i gala svadbeno veselje, o kojem se danima pričalo. Na pitanje da li se odmorila, bila je vrlo jasna:

- Nisam se još odmorila, zato što svaki dan nešto novo i slike i snimci i uvek nešto. Još uvek nisam stigla da izbacim slike na Instagram, eto, to naprimer, sad sam se svetila. Ali prelepo je bilo. Meni su svi rekli, svaka čast, kakva je hrana bila. Ja u bife nisam ni ušla. Znači ja uopšte ne znam šta je bilo od hrana...

Alo! / Telegraf 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading