Cuca
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Ivona Negovanović Cuca javnosti je postala poznata kada se šuškalo da je u tajnoj aferi sa Šabanom Šaulićem. 

Svojevremeno su oboje demantovali vezu, a nakon njegove smrti Cuca je priznala da pati za preminulim pevačem. 

Ivana se dugo nije pojavljivala u javnosti, a sada je objavila footgrafije sa venčanja. 

 

 

Sada se Cuca obratila pratiocima na Instagramu i podelila video sa venčanja u Turskoj, i pretstavila je svog novog supruga, koji je i poreklom iz Turske.

Ona je izazvala brojne reakcije ovim objavama, budući da se vidi velika razlika između njih.

"To joj je otac", "Bar je duplo stariji", I Cuca našla zakrpu svoju","Ljubav ne zna za godine", "Srećno mladenci", nizali su se komentari ispod objave.

Podsetimo, i dok ona nije krila da ga voli i da je samo Šaban ljubav njenog života, pevač je isticao da mu je Cuca kao ćerka kojoj samo želi da pomogne kao kolega i otac budući da je bio maltene duplo stariji od nje.

- Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu - rekao je Šaulić za medije svojevremeno. 

On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno da kažem da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam uradila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega.  Imali smo sličnu narav i mentalitet. Nisam neko ko voli da privlači pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, želela sam da idemo na skrivena i mirna mesta. Volim da sedimo pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on voleo. Leta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i drugarima iz Šapca. Kad je on umro, umrla sam i ja - rekla je Cuca za medije pre nekoliko godina. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading