ŠABAN JE TAJNU O OVOJ ŽENI ODNEO U GROB: Kad je on umro, umrla sam i ja, platili su da me unakaze
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre tragične smrti Šabana Šaulića mediji su jedno vreme brujali o njegovoj navodnoj aferi sa mladom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom.

I dok ona nije krila da ga voli i da je samo Šaban ljubav njenog života, pevač je isticao da mu je Cuca kao ćerka kojoj samo želi da pomogne kao kolega i otac budući da je bio maltene duplo stariji od nje.

- Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu - rekao je Šaulić za medije svojevremeno. 

Cuca sa druge strane nije krila osećanja prema njemu i javno je govorila da je za kralja narodne muzike vežu najlepše uspomene. Osim toga, Cuca je jednom prilikom istakla i da je, navodno, imala probleme sa Šabanovom udovicom Gordanom.

Ivona Negovanović Cuca

Privatna arhiva

 

- On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno da kažem da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam uradila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega.  Imali smo sličnu narav i mentalitet. Nisam neko ko voli da privlači pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, želela sam da idemo na skrivena i mirna mesta. Volim da sedimo pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on voleo. Leta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i drugarima iz Šapca. Kad je on umro, umrla sam i ja - rekla je Cuca za medije pre nekoliko godina, a onda se dotakla i Gordane:

Šabanova porodica

E stock

 

 - Gordana je samo želela Šabanov novac. Njoj su samo pare bile na umu. Šaban je bio skroman čovek koji je vozio fijat stilo, a pored toga je imao i zeleni džip koji mu je na kraju Goca uzela. Stalno joj je govorio: 'Šta će nama ove kućerine silne!'. On se pored mene osećao srećno i nije želeo da ide kod Goce. Mene nije interesovao njegov novac niti sam ikada nešto uzela od njega. Bila mi je važna samo njegova ljubav. Iskreno, Goci ja nisam smetala upravo jer su je samo zanimale pare. Međutim, godine su prolazile, a mi smo bili i dalje zajedno, pa joj nije bilo svejedno - ispričala je Ivona pre nekoliko godina u medijima i dodala:

- Gordana je platila ljude da me unakaze. Želela je da joj donesu moju kiku i unište moje lice. Ipak, saznala sam na vreme za njenu nameru i odmah sam obavestila policiju. I Šaban je bio upoznat sa ovim. Međutim, zapis koji je tom prilikom načinjen je nestao u policiji - zaključila je, prenosi Republika.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sladjan

11.03.2024 08:27

Voli mladu piletinu .....što je normalno,sve je za ljude,ona je želela njega za karijeru,a žena za novac.....sve je to ok......