Vanja Bulić
Foto: ATA IMAGES/Vanja Bulić - ATA Images

Vanja Bulić, istaknuti novinar, voditelj i književnik, prisustvovao je jednom događaju večeras u srpskoj prestonici, izražavajući svoje impresije o saradnji sa vlasnik i direktorom Hype produkcije i Hype televizije Sašom Mirkovićem i folkerom Acom Lukasom.

Tokom događaja, Bulić je istakao da mu je ta saradnja jedna od najznačajnijih u njegovoj karijeri, naglašavajući da mu je otvorila mnoga vrata i promenila tok profesionalnog života.

Vanja Bulić priznao

Govoreći o Saši Mirkoviću, Bulić je istakao da je on ozbiljan mozak i genije koji pažljivo vodi računa o svakom detalju. Kroz saradnju sa Mirkovićem, shvatio je da je on samo jedan deo složene mašinerije kojom Mirković vešto upravlja, ističući da se uvek zna šta je čiji posao. Bulić je dodao da je Mirković, među svim ljudima sa kojima je sarađivao, najveći profesionalac koji najbolje razume šta je showbiznis.

Ovim rečima, Vanja Bulić je izrazio duboko poštovanje prema Saši Mirkoviću, naglašavajući njegovu stručnost i posvećenost u svetu zabave i medija.

Podsećanja radi, Aca Lukas objavio je svoju prvu autobiografsku knjigu pod nazivom “Ovo sam ja”, a upravo Vanja Bulić koji mu je pomogao oko nje.

Vanja o knjizi

“Mene je Aca prozvao na televiziji da ću ili ja raditi knjigu ili niko drugi. Onda smo se on i ja čuli. Tada sam mu rekao da ako neko drugi piše knjigu o njegovom životu, onda to nije autobiografija. Samo ako pročitate šta on piše na svom Instagramu videćete da su to sve mali eseji. Acine reči imaju literatnu žicu. Od svih njegovih intervjua napravio sam osam poglavlja. Tek onda sam razgovarao sa Acom o priči”, kaže Vanja i dodaje:

“On i ja vrlo slično razmišljamo. On je lepo rekao da se dobro slažemo zato što smo oboje Beograđani. To je poseban svet” – rekao je Bulić tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading