Saša Mirković
Foto: Alo/Printscreen

Nizanje uspeha u zabavnoj industriji postaje karakteristično za Hype produkciju. Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televiziji, Saša Mirković, sa velikim ponosom je obelodanio da je tim filmske i serijske produkcije izradio impresivan “Showreal” namenjen inostranom tržištu.

Mirković je istakao i veliko zadovoljno i oduševljenje u svoje saradnike, posebno naglašavajući rad rediteljke Suzane Purković, čiji je doprinos ključan za postizanje ovog značajnog dostignuća.

Predstavljanje Hajpovih najvećih projekata u svetu filma i serije kroz video o dosadašnjim glumačkim i rediteljskim radovima.

Saša Mirković se ponosno oglasio

Pored toga, Mirković je naglasio bogatstvo projekata koje Hype produkcija već ima iza sebe, ističući da je Hype postao ne samo prepoznatljiv brend, već i najveća fabrika zabave na Balkanu.

Saša Mirković

Foto: Instagram

 

Njegova vera u snagu tima i kvalitet projekata koje oni ostvaruju jasno ukazuje na ambiciju da Hype nastavi da dominira ne samo na regionalnom, već i na globalnom tržištu zabave.

Saša je istakao da, iako su mnogi izazovi tek pred Hype produkcijom, veruje da sa ekipom koju poseduje u svim segmentima produkcije – od televizije, digitalnih medija, organizacije velikih događaja i koncerata, pa sve do filmske i serijske produkcije – samo nebo je granica.

- Svaka ozbiljna produkcija treba da se ponosi onim sto je uradila. Naš tim filmske i serijske produkcije je napravio SHOWREAL za inostrano tržiste. Ponosan sam na ove Ijude na celu sa reditelikom Suzanom Purković. Hype produkcija ima mnogo projekata iza sebe i ponosno kažemo da smo najveca fabrika zabave na Balkanu. Mnogi izazovi su tek pred nama ali sa ovakvom ekipom koju imamo u svim segmentima produkcije od televizija, digitalnih medija, organizacije velikih događaja i koncerata sve do filmske i serijske producije samo nebo je granica – poručio je vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading