Jelena Simić u bikiniju
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Slagalice Jelena Simić uživa u braku već dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem koji je čak osamnaest godina stariji od nje. 

Iako je njihov odnos od prvog trenutka bio zanimljiv javnosti, voditeljka je otvoreno govorila o tome da je nakon rođenja ćerkice smatrala da je nemoguće da ostane u drugom stanju i drugi put. 

- Moj život bio je ispunjen od trenutka kada sam rodila Unu, i dugo sam verovala da je to što sam njena majka u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je godinama govorila da silno želi da dobije brata ili sestru. Shvatila sam da sam sebična znajući koliko meni znači to što imam sestru, i koliko smo upućene jedna na drugu. Priželjkivala jesam da rodim drugo dete, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici - ispričala je jednom prilikom za "Wannabe Magazin" Jelena, koja je drugo dete rodila u 41. godini.

Kako je dodatno istakla, porodični dom iz snova, voditeljka je gradila zajedno sa suprugom iz čiste ljubavi. 

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. On je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci - zaključila je tada voditeljka za domaće medije. 

POTUKLE SE VODITELJKE RTS

Voditeljka popularnog kviza "Slagalica" Kristina Radenković objavila je jednom prilikom video-snimak koji je postao viralan.

Kristina, Jelena

Foto: Instagram

 

Naime, na snimku se vidi kako Kristina i njena koleginica Jelena Simić ulaze u "sukob" zbog mesta u studiju, a sve je preraslo u fizički kontakt, više o tome pročitajte .

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading