Jelisaveta Orašanin
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelisaveta Orašanin informacije iz svog privatnog života gotovo nikada ne pušta u javnost, a sada je napravila presedan.

Orašaninova je putem svog Instagram profila objavila trenutke sa sestrićem za kog je mnogo vezana.

U objavi na Instagramu možemo videti kako se grle, trče jedno drugom u zagrljaj, a srce joj je bilo puno dok ga je gledala na dodeli diploma sa školskim drugarima.

 

 

- Tetkin! - napisala je glumica kratko u opisu.

U nastavku vidimo i snimak u kom Jelisaveta plače zbog mališana, koji je raznežio njene pratioce.

"Ćerka mi je kao drugarica"

Podsetimo, glumica je nedavno pričala o tome kako vaspitava decu.

- Roditelj sam koji kaže detetu izvini kad pogreši. Mislim da je to strašno važno za ta mala bića, jer moja deca, iako imaju četiri i po i dve i po godine, imaju jasan stav šta hoće, a šta neće i ja to vrlo poštujem, Naravno, postoje stvari koje su prosto "ne", ali objasnim zašto je "ne". Vrlo je lako se dogovorimo je uvek, za sve, idemo kroz priču - istaka je nedavno glumica, prenosio je "Story", a potom otkrila da najluđi provod ima sa ćerkicom, sa kojom s odlično slaže.

- Vidim Petrinu energiju, da smo tu negde... Ja uživam sa njom, ona je meni kao drugarica. Jedva čekam da otputujem negde sa njima, jer: "Peko, hoćemo da idemo na rolerkoster?!", "Hoćemo, mama!". Ložim je na sve te gluposti, da vozi skejt, trotinet, rolere, da pliva, sve što je meni bilo zabavno. Ustvari, ja sebe zabavljam, biće da je to - rekla je ona kroz smeh.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading