Jelena i Novak Đoković
Foto: Alo/Profimedia

Novak i Jelena Đoković u skladnom su braku već godinama, a upoznali su se još 2005. godine.

Venčali su se 2014. godine, a o njihovom venčanju pisali su svi svetski mediji. 

Ipak, ono što je jedna od interesantnijih priča koja se vezuje za njih dvoje jeste način na koji je Novak zaprosio Jelenu. Teniser je rešio da je zaprosi na najromantičniji način, ali se desio peh.

POLETELI SMO, A ON SE ZAPALIO Đokovići proživeli dramu, Novak otkrio detalje: Jelena se uspaničila

Printscreen

 

- Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo "Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. "O, bože. Imamo rupu u balonu" - otkrio je ranije teniser.

U želji da što pre ispravi situaciju, on se obratio vozaču balona, a onda se dogodila smešna situacija.

- Onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam da li je on lud, šta će ova reklama u to doba, a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom - rekla je Jelena svojevremeno.

Upoznali se 2005. godine 

Par se upoznao 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan. Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo u kojem danas porodica Đoković živi.

Jelena je nekada bila zaista pravi devojčurak, što se može primetiti i na slici koja se pojavila na društvenim mrežama. Nenapadna odeća, sasvim prirodna smeđa kosa sa šiškama i osmeh - to je bilo njeno oružje.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading