Đokovići
Foto: EPA/Foto: EPA

Jelena Đoković godinama je u žiži interesovanja javnosti, prvenstveno zbog braka sa najboljim teniserom sveta, a o njenom životu pre ljubavi sa Novakom se malo toga zna.

Ipak, poznato je da, dok još uvek zvanično nije dobila prezime Đoković, svetski mediji utkrivali su se ko će više pisati o Noletovoj lepšoj polovini.

Jelena se nije često pojavljivala na Novakovim turnirima, a za to je postojao samo jedan razlog.

Đokovići

Foto: AP

 

Jelena Đoković bila je studentkinja ekonomije i finansija na italijanskom fakultetu "Bokoni" u Milanu. Samo jedna godina na ovom fakultetu košta oko 5.000 evra, ali Jelena je, kao i većina srpskih državljana koji studiraju na "Bokoniju", dobila stipentiju ovog fakulteta.

Dane je provodila u Milanu kao i većina tamošnjih studenata. Živela je u studentskom domu, sa nekoliko cimerki. Zbog mnogo obaveza na fakultetu, Jelena nije pratila Novaka na turnirima, ali je sve mečeve gledala preko televizijskih ekrana.

 

 

Oduvek je bila skromna i Novaku nije pravila drame zbog čestih natpisa u novinama u kojima su ga povezivali sa drugim devojkama.

Upoznaoli se 2005. godine 

Par se upoznao 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan. Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo u kojem danas porodica Đoković živi.

Jelena je nekada bila zaista pravi devojčurak, što se može primetiti i na slici koja se pojavila na društvenim mrežama. Nenapadna odeća, sasvim prirodna smeđa kosa sa šiškama i osmeh - to je bilo njeno oružje.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading