Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Voditeljka Nikolina Pišek poslednjih meseci se intenzivno bavi renoviranjem vile u Zagrebu. Radovi su potrajali mnogo duže nego što je planirano, a tim povodom se oglasila Nikolina na svom Instagram profilu.

Nikolina je objavila video-snimak u kome se vidi kako je zatrpana kutijama.

- Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su me. Ne verujte nikome ko vam kaže da je selidba i preuređenje bauk. Ali znate šta? Ja bih sve opet ponovo. Otvaram kutije, nameštam, živim u prostoru koji polako osećam i rađaju mi se nove ideje i vizije. I dobila sam par slatkih projekata uređenja interijera. Jedva čekam da se primim posla i nekome ulepšam život. I znate još šta? Obožavam lepotu nedovršenosti i procesa, tragove nekih minulih vremena obgrljenih u suvremeno. Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji - napisala je Nikolina.

 

 

Inače, vila koju renovira ima 1.600 kvadrata. Reč je o takozvanoj pametnoj kući, što u znači da vlasnik automatski može da kontroliše rasvetu, kućne aparate, klimatizacijom i grejanje, alarmni i zaštitni sistemim, roletne i tende. Sistemima se kontroliše jednostavno putem daljinskog upravljača, mobilnog ili fiksnog telefona, računara ili smart uređaja, tj.putem interneta , a da se pritom ostvaruju velike energetske uštede. 

Kako se ranije pisalo, Nikolina je pokušala da proda vilu za 1.700.000 evra, međutim, zbog sudskog spora sa ćerkom njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića iz prvog braka, to nije mogla da uradi.

"Drugi ti sređuju vilu koju si kupila s pokojnim suprugom"

Nikoline Pišek je u video-snimku otkrila da joj je partner pomogao da sredi kuhinju u vili koju je kupila sa suprugom, pokojnim Vidojem Ristovićem, što je pokrenulo lavinu komentara, budući da su u prvi mah mnogi pomislili da se radi o emotivnom partneru, a ne o poslovnom.

Pišekova se pohvalila novim izgledom luksuznog doma, ali se istovremeno požalila da je, kada je počela sa renoviranjem, ostala bez dovoljno novca da započeto i završi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading