Nikolina Pišek
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikoline Pišek je u video-snimku otkrila da joj je partner pomogao da sredi kuhinju u vili koju je kupila sa suprugom, pokojnim Vidojem Ristovićem, što je pokrenulo lavinu komentara, budući da su u prvi mah mnogi pomislili da se radi o emotivnom partneru, a ne o poslovnom.

Pišekova se pohvalila novim izgledom luksuznog doma, ali se istovremeno požalila da je, kada je počela sa renoviranjem, ostala bez dovoljno novca da započeto i završi.

- Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda pre nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala da rasporedim taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelepo i možda čak i bolje nego što je planirano - rekla je Nikolina i dodala:

Nikolina Pišek

Foto: Instagram

 

- Sva sreća da sam na tom putu imala divnog partnera koji me je ispratio - rekla je Nikolina u snimku.  

Ove njene reči mnogi su shvatili kao priznanje da je u vezi s novim muškarcem. 

Korisnici društvenih mreža burno su regovali nakon što je voditeljka objavila snimak. 

- "Kako te nije sramota, kupila si vilu sa pokojnim suprugom, a renovira ti je drugi muškarac", "Hoće li i on da se useli u vilu i da živi sa tobom i sa ćerkom Una Sofijom?" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama od ljudi koji su osudili Pišekovu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading