Nikolina Pišek u zagrljaju muškarca
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek prošla je kroz veoma težak period nakon smrti muža Vidoja Ristovića, a potom je usledio i javni sukob sa svekrom Mišom Grofom oko podele imovine.

Sve ovo je Nikolini jako teško palo, koja je u jednom trenutku ostala i bez o novca da sredi dom u kom je planirala da živi sa suprugom i ćerkom, a sada je rešila da progovori o svemu.

Nikolina je priznala da je vilu sredila, kao i da je imala i veliku podršku partnera, ali nije precizirala da li se radi o poslovnom partnerstvu ili emotivnom, te su mnogi krenuli da spekulišu da je ipak u pitanju emotivni partner.

- Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda pre nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala da rasporedim taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelepo i možda čak i bolje nego što je planirano - rekla je Nikolina i dodala:

- Kada vam život servira limune - napravite limunadu. Ili limončelo, tart od limuna, sladoled… Evo, ja jesam. Iz jako loše pozicije, sa redukovanim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspela sam nemoguće. Ovo je delić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih delova svakog domaćinstva. Njeno veličanstvo - kuhinja - napisala je Nikolina i pokazala svoj novi dom.

Miša Grof kupio Nikolini kuću u Hrvatskoj

Nikolina Pišek u zategnutim je odnosima sa svojim svekrom Mišom Grofom otkako je njen suprug preminuo.

Pišekova i Miša već dve godine javno iznose prljav veš u javnost, a Nikolina je nedavno rekla kako joj svekar ne dozvoljava da uđe u stan na Vračaru.

Miša se sada oglasio, te otkrio sve o odnosu sa voditeljkom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

26.05.2024 14:29

E jadni Vidoje, jadni roditelji…. Jadan onaj ko je sa ovom plastičnom i kako može ziveti u kući koja je koštala Vidoja života a njegove roditelje dugova. Ko god brani plastičnu isti dan dobio je u kuću