Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli. 

Modna kreatorka se nijednom nije oglasila na temu razvoda, dok pevač često govori o svemu što su proživeli tokom dve decenije. 

O razvodu Harisa i Meline govori se i u estradnim krugovima.

Mnoge Harisove kolege dale su svoje mišljenje o toj temi, a među njima i Šerif Konjević.

- Konkretno mi ga je žao, zato što je on ipak veličina. Ne znam, eto... Neću da ulazim u privatni život. Ja njega smatram velikanom i čovekom koji zna šta je muzika. Sve ostalo i te neke stvari koje nisu deo posla, nebitno je - rekao je bosanski pevač na "UNA" televiziji.

ŽAO MI JE HARISA, PRIMIO BIH GA DA ŽIVI KOD MENE Pevač godinama ne govori sa Džinovićem, a sada prokomentarisao njegov razvod od Meline

Foto: Printscreen/instagram

 

Na podsećanje da između njega i Harisa vlada dugogodišnja netrpeljivost Šerif Konjević je uzvratio rečima:

- Nema veze što je on stariji od mene. Trebao je reći: Izvini, jarane, malo sam preleteo, nisam tako mislio, i to je završena priča. Ja njemu ne zameram ništa. Niko ni sa kim nije privatno dobar. Svi su za medije kumovi, braća, ovo, ono. Meni ne smeta niko, a nekog ko mi je kao čovek drag pomenem.

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

- Sa Harisom bih uvek popio kafu, naročito kada znam da je u ovakvoj situaciji. Ja bih ga sutra primio da bude kod mene u kući, dao bih mu kuću. Takav sam ja - poručio je Šerif.

- Ne volim da diraju u privatno, nikad, nikom.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading