Šerif
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

Pevača Šerifa Konjevića proslavila je "Bela venčanica", a danas uživa u svom raskošnom imanju na Ilidži od kojeg zastaje dah.

Pevač između ostalog poseduje raskošnu vilu na Ilidži i može se pohvaliti da je jedan od najbogatijih domaćih pevača, a jednom prilikom je rekao da u domu mora sve da mu bude lepo, čisto i prijatno.

Raskošno imanje poseduje košarkaški teren i savremeno opremljen bazen, a vila je okružena zelenilom i omogućava mu pravi užitak u prirodi i kompletnu privatnost.

Vila je sagrađena pre desetak godina, uzdiže se iznad visoke kamene ograde, a on često objavljuje video snimke i fotografije sa svog impozantnog imanja.

Konjević je jednom prilikom pričao da dane s visokim letnjim temperaturama najradije provodi u dvorištu, u kom ima i ogroman bazen, a nedavno je izgradio i SPA zonu.

 

 

Cela vila je u mermeru, a u dvorištu se nalazi i letnjikovac sa fontanom.

Od jedne pesme kupio nekretninu i automobil 

Šerif Konjević je samo od jedne pesme kupio nekretninu i automobil, a danas je među najbogatjim pevačima. 

- Zaradio sam mnogo novca zbog pesme 'Bela venčanica', koja je prodata u oko 850.000 tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali, eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije, pa kupio stan i auto - otkrio je Šerif jednom prilikom i dodao da je sve časno zaradio i da se borio celog života za ono u čemu danas uživa.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading