Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa ove godine proslaviće 29 godina braka. 

Đani je sada spomenuo razvod koleginice Dragane Mirković, dok lepe reči za njegovog kolegu Harisa Džinovića nije imala Slađa Trajković.

- Znam taj par odlično, i Tonija i Draganu. Znam da su se mnogo voleli. Baš mi je žao, najiskrenije, a glupo je da komentarišem ko se zbog čega razveo. Ne volim te razvode, posebno ako je neko koga voliš, koga znaš dugo... - rekao je Đani, na čiju se priču nadovezala njegova žena Slađa:

Slađa i Đani

Printscreen

 

Živeti sa nekim trideset godina i razići se na neki normalan način, to je jedno, a posle pljuvati po tome, iznositi prljav veš... Ja sam dala toliko, ti toliko, vrati mi ovo... To mi je malo ružno. Može da se desi svakom, ne bih volela da se nekome desi, ali... Kada se desi nešto ružno, ja to ne pamtim, pamtim lepe stvari. Što sam bila sa njim tolike godine ako mi je bilo ružno? - rekla je Slađa, a mnogi su pomislili da je govorila o Harisu Džinoviću, budući da su ga korisnici društvenih mreža, pa i pojedine javne ličnosti, iskritikovali jer je izneo brojne privatne detalje iz braka s Melinom.

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

- Danas je suludo neko vreme, postalo je in da se ljudi razvode. Meni je to van svake pameti - zaključila je Trajkovićka u emisiji "Iza zatvorenih vrata sa Snežanom Zindović".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading