ema cepter
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Ema Cepter, ćerka najbogatijeg Srbina Filipa Ceptera, u Parizu upravo je proslavila godišnjicu ljubavi sa svojim dečkom.

Tim povodom, objavila je fotografije na svom Instagram profilu i napisala:

ema cepter

Foto: Printscreen

 

- Jedna prelepa godina s tobom.

Godišnjicu su proslavili u luksuznom restoranu sa čije se terase pruža impresivan pogled na prestonicu Francuske. Ema je za tu posebnu priliku odabrala elegantnu belu haljinu sa otvorenim leđima, dok je njen partner obukao klasičnu belu košulju.

U gradu ljubavi par je proveo nekoliko dana, a Ema je odlučila da i dalje ne otkriva ko je zgodni frajer koji joj je osvojio srce. Jedino što je poznato je da je reč o markantnom, bogatom muškarcu, koji na ruci nosi sat čija je cena 70.000 evra. Njih dvoje su približnih godina kao ona. Inače, Ema ima 23 godine, u Londonu studira psihologiju. 

Emu su 2000. godine usvojili Milan i Madlen Janković, poznatiji kao Filip i Madlen Cepter, koji slove za najbogatije Srbe. Janković je "stalan gost" na Forbsovoj listi svetskih milijardera, sa bogatstvom koje je 2016. godine procenjeno na pet milijardi. Iste godine, Filip Cepter je proglašen za najbogatijeg Srbina.

Ema na putovanja ide isključivo privatnim avionom, a destinacije koje posećuju su uglavnom na Azurnoj obali. Najčešće je u Monte Karlu, jednom od najbogatijih mesta u Evropi.

"Novac ti ne može kupiti sreću, ali ja bih radije plakala na jahti", napisala je jednom prilikom Ema koja očito uživa u luksuzu kojim je okružena.

Prelepa i prebogata, evo kako je Ema izgledala pre tri godine

Usvojena ćerka Filipa i Madlene Cepter, Ema, svojim roditeljima ulepšala je život od dana kada su je prvi put ugledali. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading