Saša Popović
Foto: Privatna arhiva/Foto: Blic tv printskrin

Afere, klevete, pa i svađe, veoma su česta pojava među estradnjacima, a Vesna Rivas je, bukvalno, htela da bije Sašu Popovića.

- Na početku saradnje stvarno nije bilo nikakvih problema, ali došli smo i do toga da sam ga jurila da ga bijem pred 20 pevača - ispričala je Rivasova, pa dodala:

- Ispoštovao me je maksimalno, što sam dogovorila, to sam i dobila. Međutim, prema meni je uvek bio hladan, nikad nisam osetila poštovanje.

Prema njenim rečima, problem je nastao kada su počela novogodišnja snimanja.

- Tog dana sam imala pet emisija, trebalo je da idemo van Beograda, ali javljaju da je napadao sneg i da se preko Rudnika ne može. Vratimo se mi do studija Granda, gde je još trajalo snimanje. Sednemo u klub i dolazi Popović, pita koliko je bilo snimanja, onako ironično. Već gladna, nervozna, ko iz topa mu kažem da je bilo pet i da na šesto nisam stigla i da mi je jako žao što njegove pulenke nisu imale ni pola manje - navela je Vesna, i precizirala da je sa njima u društvu bio i Goran Vukošić.

Vesna Rivas

ATA Images

 

- Da bi prekinuo tu priču jer vidi da se zakuvava, Goran je rekao da sam dobila godišnju nagradu za najlepšu, najelegantniju pevačicu, tako nešto i izvadio je plaketu iz moje torbe da pokaže Saši. Saša je uzeo, okrenuo se ka onom zmijarniku i rekao: "Alo, ribe, jel' vidite ko je zapravo glavna riba, a ima i diplomu'. Pokazao im je plaketu, a onda ju je bacio ka šanku.

To je, kako je pevačica istakla, bila kap koja je prelila čašu.

- Skočila sam i rekla mu:"Slušaj, smradu, klošarčino, kako te nije sramota da se tako ponašaš. Nisam ti ja kriva što te koje ti forsiraš narod neće, ne voli ih". On je krenuo ka meni, pa stao, a vilica mu se tresla. Rekao mi je: "Kako možeš tako sa mnom da razgovaraš?" 

Rivasova je opisala da joj je u tom trenutku, kako je istakla, "pala roletna".

- Ma, neću više da razgovaram, sad ću njušku da ti razbijem. Pošla sam ka njemu, ali je on pobegao na vrata - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Fizički obračun je, kako je Vesna navela, sprečila Lepa Brena. 

- U tom trenutku se pojavila Brena, sela je pored mene i pohvalila me kako sam lepa, elegantna, a onda joj je Vukošić pokazao onu moju diplomu. Brena se oduševila, tražila je od asistenata da se urami, da bude kod nje u kancelariji, kao, to je nagrada i za Grand. A meni su suze krenule. Ona divna, sve fenomenalno, a on hladan. Zbog nje me je mrzeo zmijarnik, njene podg*zne muve - zaključila je za domaće medije Vesna Rivas.

Rivasova opisala stravičnu tuču sa koleginicom

Pevačica Vesna Rivas prisetila se situacije u kojoj se potukla sa koleginicom Mirom Škorić, pa je do detalja opisala. 

- Ja nikoga prva ne napadam. Došla sam u studio kod našeg kolege Raleta. On je još uvek bio gde je ovaj restoran Kolubara preko puta Mašinca. Bila je prisutna i Cakana. Ona me je tu montirala, ako ćemo da pričamo otvoreno. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading