HOĆEŠ DA TI UNIŠTIM FACU I RAZBIJEM ZUBE?!: Vesna Rivas do detalja opisala stravičnu tuču sa koleginicom
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Vesna Rivas prisetila se situacije u kojoj se potukla sa koleginicom Mirom Škorić, pa je do detalja opisala. 

- Ja nikoga prva ne napadam. Došla sam u studio kod našeg kolege Raleta. On je još uvek bio gde je ovaj restoran Kolubara preko puta Mašinca. Bila je prisutna i Cakana. Ona me je tu montirala, ako ćemo da pričamo otvoreno. Ona je nazvala Škorićku sa kojoj sam ja tada bila u sukobu i rekla joj: E ptičica ti je upravo doputovala iz Crne Gore - rekla je pevačica, a potom opisala kako je sama tuča izgledala. 

- Kada sam ušla u studio svi su bili u šoku. Bili su tu Husa Bit strit, Cakana, Reni Bugarče, Škorićka mnogi drugi. Ja sva vesela, pozdravljam se sa svima, kad Škorićka progovara: Jel to ona lajava pevačica?! Ja sam joj rekla da ne dam na sebe, a ona mi je tada prošla i rekla mi: Šta ti ne daš na sebe, hoćeš sad da ti uništim tu lepu facu, da ti izbijem zube?" Rekla samo joj: "Hajde" i izašla napolje - rekla je, pa opisala šta se dešavalo ispred studija.

- Mi izlazimo napolje. Naiđe neki čovek sa detetom i ja kažem: "Pridrži mi kučiće". Ona me je tad na kvarno uhvatila za šišku. Ja najviše mrzim te udarce iza leđa. Okrenula sam se i zviznula je u čelo, ona je pobelela i odletela. U međuvremenu uskače Rale, neki Pera iz Australije, bilo je brdo ljudi. Uglavnom ja sam mislila ubih ženu, jer imam tešku ruku. Kad dođe moja čivava, gleda u nju, a ona krenula štiklom da je udari, a ja opet na nju - rekla je Vesna za Kurir. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading