Saša Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Nakon silnog nagađanja ko će voditi novi rijaliti program "Imanje", sa kojim produkcija televizije "Hype" kreće od septembra, saznaje se da je prvi voditeljski par Nives Celzijus i Dejan Dragojević.

Od momenta zvaničnog objavljivanja, društvene mreže i mediji preplavljeni su pozitivnim komentarima i oduševljenjem publike. 

Međutim, nisu samo gledaoci oduševljeni. I potencijalni kandidati za učešće u najvećem rijaliti formatu na Balkanu su oduševljeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

 

Naime, za samo sedam dana produkcija televizije "Hype" dobila je preko neverovatnih pet hiljada prijava. 

Sav prihod glasova u rijalitiju ide u humanitarne svrhe 

Saša Mirković, vlasnik Hype televizije i Hype produkcije, prepoznao je potencijal jednog od najpoznatijih imanja u Lisoviću i odlučio da kreira rijaliti format kakav do sada nije viđen na našim prostorima.

- Želim da svima saopštim da će sav prihod od sms poruka koje budete slali za vaše favorite u rijalitiju "Imanje" ići u humanitarne svrhe za porodice bez krova nad glavom. Osim toga Hype produkcija kao društveno odgovorna kompanija će jednoi takvoi porodici pokloniti kuću. Želim da na ovaj način pozovem i sve ostale kolege da slede naš primer i da takođe isprate humanitarnu akciju - napisao je vlasnik Hype produkcije. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading