VELIKO SLAVLJE U DOMU NAŠE VODITELJKE Na ivici suza, ne može da obuzda emocije, javno objavila sve!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Snežana Dakić ima ćerku Lauru koja je tek postala punoletna. 

Ovim povodom organizovano je veliko slavlje u porodici, a Snežana nije krila koliko je ponosna na naslednicu. 

Voditeljka je putem Instagrama podelila emotivne trenutke sa svojom naslednicom, gde možemo videti kako su izgledale na slavlju.

Slavljenica je nosila dugačku, belu haljinu sa golim leđima, dok je voditeljka odabrala kreaciju u boji kože, koja joj savršeno pristaje.

Mislila sam da ću plakati, a smejala sam se. Zato što plačem već pola godine pri pomisli na ovaj divan dan, od sreće i emocija. Sada mi je nekako i laknulo, zato što znam da si porasla u odgovornu i savesnu devojku, sada i zvanično. Volim te oduvek, uvek i zauvek. Srećno punoletstvo, moja srećo. Znam da ćeš da traziš da skinem neke slike, ali neću, zato što si fantastična, baš takva kakva si - napisala je Snežana Dakić u objavi.


Volela bih da među nama ima više bliskosti 

Snežana je nedavno govorila o odnosu sa naslednicom, te je istakla da Laura nije sklona čestom javljanju, ali da uvek zna gde joj se nalazi ćerka. 

- Ja bih volela da među nama ima više bliskosti, ali Laura je tip sklon autonomiji - iskreno će Snežana.

- Nije mnogo vezana za mene i baš je samostalna. Zna šta hoće, brzo donosi odluke i ima stav. Voli da vreme provodi sama, ali i sa društvom. Znam da je to normalno, pa ipak, često sam se zbog toga osećala usamljeno poslednjih godina. Kao i svi tinejdžeri kaže da je gušim željom da je grlim i ljubim. Svesna sam da će za koju godinu krenuti svojim putem i grabim svaki trenutak da budem sa njom.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading