Nada Macura
Foto: Alo/Foto: Alo!

Nada Macura svojevremeno je stekla veliku popularnost, a i dalje "čvrsto stoji na zemlji".

Macura ne beži od stvari u kojima uživa i "običan svet", što dokazuje i činjenica da je danas uhvaćena u gradskom prevozu.

Nada Macura

Foto: Ataimages

 

Naime, doktorka se vozila trolejbusom, a na sebi je imala narandžastu, lepršavu haljinu preko koje je obukla sako, bila je ful našminkana, a na licu je imala naočare marke "šanel" koje su sa strane bile pune cirkona.

Macura je nosila dve torbe pune stvari, a kada joj je jedan gospodin ustupio mesto, ona ga je odbila pa je stajala sve do stanice na kojoj je sišla.

Macura: "Udvaraju mi se na mrežama"

Podsetimo, Nada Macura progovorila je jednom prilikom o svom emotivnom životu i otkrila da je privlače pametni muškarci, a priznala je i da ima udvarače. Nada iza sebe ima jedan brak, koji nažalost nije uspeo.

NADA MACURA SE VOZI TROLOM Doktorka ful sređena i u

Foto: Alo!

 

- Taj brak je biosve što sam očekivala od tog braka. Međutim, svesni ste toga da život razdvaja ljude. Kada nestane ljubavi, da je to to. Udvaraju se na društvenim mrežama, da, tačno je. Pa udvaraju se normalno, kome to ne prija, svakome. Mada ja društvene mreže ne smatram kao ozbiljnu stvar, nego više kao neko pismo bez adrese. Ko mi se svidi, odgovorim, ko mi se ne svi ne odgovorim. Požele mi dobro jutro, požele mi dobar dan, pitaju me da li sam se naspavala, kad mogu da izađem. Uglavnom su mlađi muškarci u pitanju.Bilo je svakakvih ponuda i fotografija. Naravno blok uvek postoji - rekla je Nada u emisiji "Exkluziv".

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading