Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Opšta drama nastala je nakon haosa na Bežanijskoj kosi sa komšijama Marka Miljkovića i Lune Đogani, a došlo je i do fizičkog okršaja.

Nekadašnji rijaliti učesnik završio je u Urgentnom, sa licisama na rukama, oko njega je bila i policija, on se još uvek nalazi tamo, a sada su otkriveni i novi detalji.

Kako pišu domaći mediji, on je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira, a Miljkovic u Urgentnom ne prestaje da viče, dok čeka dodatne analize.

Marko MIljković

Foto: Youtube

 

Marko je otkrio da je dobio i batine

- Gledajte mi ruke sve su u modricama. Zbog komšije kog sam gađao sa 60 jaja, jer je bacala prljavštinu na mojoj terasi. Žena mi je sama sa decom kući, ja sam dobio i batine. Molim vas javite mojoj ženi da sam dobro. Nisam pio vodu četiri sata. Radiće mi analize da vide da li sam normalan - urlao je Miljković nasred ambulante.

Sukob i tuča 

Kako se sumnja, sukob je nastao nakon što su komšije iz stana iznad na dom Miljkovića bacile pomije, nakon čega je Marko njima bacio jaja, a sve je preraslo u fizički okršaj, usled čega je Miljković zadobio povrede glave i posekotine po telu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

 

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading