Saša Popović pozeleneo od besa
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

U Zvezdama Granda se desio blaži incident, kada je pevač Inel Nukić (17) odgovorio Saši Popoviću.

Razlog je bio loš izgovor pojedinih reči u pesmi koju je izvodio pomenuti takmičar, na šta Popović nije ostao imun.

Sada se oglasio i pevač, koji je objasnio šta se desilo.

- Ja sam zadovoljan svojim pojavljivanjem ovde. Uvek se trudim da iznesem svoj maksimum i skoro uvek sam dobio šest glasova, sad me je taj baraž malo ukopao. Čestitam Petru, stvarno je dobro otpevao i nisam ni sumnjao u njega, drago mi je – istakao je Inel, i dodao:

Inel Nukić

Foto: Zvezde Granda

 

- Iskreno, imam 17 godina i mislim da ima još te mutacije, da nije još u potpunosti izašla, ali, mislim da imam malo i psihološki problem, jer je velika trema ovde izaći. Trudim se da to izbegnem maksimalno, ali jednostavno se u jednom momentu desi malo i poljuja me atmosfera – rekao je on, a potom se osvrnuo na "sukob" sa Popovićem.

- Nisam mislio ništa loše. Bosanac mi je rekao da sam u pesmi „Srdo moja“ izgovorio „nasrdim“ umesto „rasrdim“. Ja sam pevao „rasrdim“ u sedmom ili osmom krugu i tada su mi rekli pevaj „nasrdim“ i ja sam to ispravio sada, da ih poslušam – rekao je on, a zatim otkrio da li misli da će mu Popović to zameriti:

- Mislim da mi neće uzeti za zlo, dobar je Saša Popović - rekao je on za Grand.

Saša javno obelodanio detalje ugovora u Grandu

Kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović, ujedno i osnivač iste, progovorio je o nepoznatim detaljima i priznao zašto pojedini pevači nisu potpisali ugovore za njega.

Saša je priznao da je sa pojedinima bio u pregovorima, ali da do saradnje ipak nije došlo, iako pojedini danas imaju velike karijere. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading