SUZANA I SAŠA ODUSTALI OD POTOMSTVA, A ONDA SE DESILO ČUDO Pevačica ispričala kako je saznala da je drugi put trudna
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Suzana Jovanović i Saša Popović oduvek važe za jedan od najskladnijih estradnih parova, a pevačica je sada progovorila o njihovoj dugogodišnjoj borbi za potomstvo.

Suzana iz prvog braka ima sina Danijela, a kada su se venčali Saša i ona, pokušali su da imaju zajedničko dete. Kako im to dugo vremena nije polazilo za rukom, maltene su digli ruke, ali onda im se, na najneverovatniji način, ostvarila i ta velika želja.

- Mi žene to ne očekujemo, planiramo naravno do nekog trenutka, ali Bog se smeje. Mi smo otišli na more u Italiju u Linjano, sa nama su bili prijatelji na plaži i kupili su grožđe, koje inače obožavam. Počela sam da ga jedem, ali odmah mi je bilo muka. Nije mi bilo jasno zašto kada ga obožavam, mislila sam želudac, garantovano početak čira - rekla je Suzana, pa dodala:

Suzana Jovanović

Foto: Ataimages

 

- Kada smo se vratili, odem ja kod doktorke da mi pregleda želudac. Kreće pregled i ona počinje da se smeje, meni nije jasno šta se dešava. Ona mi kaže da je tu jedna tačkica koja će da se izrodi u bepca. I dalje ne razumem šta mi priča, a onda mi ona kaže da sam trudna. Kada sam došla kući i ispričala Saletu, on je skakao sa dvoseda na fotelju, ljubio me, grlio. Od silne želje koliko smo to čekali, digli smo ruke i kada se desilo, nismo znali šta ćemo od sreće - prisetila se pevačica i otkrila da se plašila kako će Danijel da prihvati mlađu sestru.

- Toga sam se najviše plašila. Danijel je imao 11 godina kada se rodila Aleksandra. Svi smo strahovali kako će on, mažen, pažen, da reaguje kada dođe neko nov. Ali, pošto je devojčica, ona osvaja sve. Topimo se svi pred njom, otimali smo se ko će da je uzme u ruke i to je prelepo - objasnila je za Grand Suzana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading