Imanje u Lisovićima
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

U medijima je odjeknula vest da je Saša Mirković, vlasnik Hajp televizije, kupio imanje u Lisoviću na kom se pre više od osam godina odigravao jedan od omiljenih rijaliti programa “Farma”.

Ovu vest ubrzo je potvrdio i Mirković, te za Alo! progovorio o detaljima rijaliti programa koji planira od jeseni.

- Posle dužih pregovora, Hajp produkcija, Hajp televizija i Hajp BiH kupio je imanje sa svim pratećim objektima u Lisovićima gde od septembra kreće ozbiljan rijaliti format koji ste voleli i koji ćete tek voleti. Ponosan sam na ceo svoj tim, a pripreme su uveliko u toku - rekao je Mirković, pa istakao da nastoji da pruži gledalačkoj publici formu bez nasilja.

- Ideja je da pružim narodu priču koja će u fokusu imati rad i pozitivne stvari, a u kojoj će učesnici moći da prikažu kvalitete poput marljivosti, ljubavi prema životinjama i sloge. Seoski način života je sa razlogom omiljeni medju ljudima sa Balkana, i to je glavni razlog zbog kog u ovaj projekat ulazimo sa velikim idejama i entuzijazmom - naveo je vlasnik Hajpa, a potom otkrio da će rijaliti početi u septembru.

- Imanju u Lisovićima potrebna je obnova budući da više od osam godina niko nije radio na Narednih meseci ćemo se posvetiti tome kako bi od septembra projekat bio spreman, a rijaliti koji su svi voleli počeo sa prikazivanjem. Staro - novo imanje će izgledati potpuno drugačije, ali ćemo zadržati seoski sjaj koji je važan kao temelj navedenog rijalitija - ispričao je Mirković, i dodao da još uvek ne želi da otkriva ko će biti domaćini programa i učesnici.

- Naredni period iskristalisaće tačnu formu, voditelje i učesnike. Kao i do sada, ne žurimo sa odlukama. Ovo je veliki projekat i planiramo da ga gledamo kroz tu prizmu. Sasvim sigurno će biti poznatih iz estradnog sveta, sveta sporta, sa javne scene u globalu, ali ostajemo fokusirani na nova rijaliti lica, a ne na oformljene rijaliti ličnosti koji su godinama unazad u rijaliti programima toliko da više nikome i nisu zanimljive - zaključio je Saša za Alo!. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading