Vojin Ćetković
Foto: Privatna arhiva/Foto: Ataimages

Vojin Ćetković i Slobodan Mićalović jedan su od najskladnijih ljubavnih parova, a malo ko zna da je glumac pre nje imao brak sa lepoticom.

Sloboda i Vojin u braku su više od 15 godina, a on je pre nje bio u braku s voditeljkom Natašom Milovanović, koja je ranije radila na trećem kanalu RTS-a. Mićalovićevu je upoznao kada je ona još bila maloletna.

VOJIN JE PRE SLOBODE BIO U BRAKU SA OVOM LEPOTICOM Svi je dobro znate, bila je veoma popularna

Printscreen Facebook

 

 

- Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - rekla je Sloboda koja je Vojinu u početku bila prijateljica.

Njihovo venčanje 2001. godine izazvalo je veliku pažnju javnosti, budući da su uspeli da sačuvaju svoju vezu daleko od medijske pažnje. Međutim, njihova ljubav je nažalost bila kratkog daha, te su se nakon nekoliko godina razveli.

VOJIN JE PRE SLOBODE BIO U BRAKU SA OVOM LEPOTICOM Svi je dobro znate, bila je veoma popularna

Foto: ATA Images

 

 


Nakon razvoda, Nataša se preselila u Pariz gde se posvetila obrazovanju i započela potpuno novi život. Retko se pojavljuje u medijima, a poslednji put je javno govorila o svom privatnom životu 2007. godine.

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza s nekim ko nije iz javnog života, i ko čak nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša za Stil.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading