Suzana i Saša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, pre njega imala je jedan brak, iz kojeg je dobila sina.

Otac bivšeg Suzaninog muža, Radeta Zdravkovića, Žile Zdravković, progovorio je jednom prilikom o detaljima života pevačice i njegovog sina.

- Moj sin i ona upoznali su se u kafani, dok su nastupali, ali sve je to bilo na brzinu. Rade je neposredno pre nje imao divnu devojku, mnogo lepu, dobru, iz fine porodice. Maler je potrefio da se baš tad posvađaju i tako je uletela Suza. Nije prošlo ni petnaest dana, oni su se već uzeli. Dok nije počela da živi s nama tih 15 dana bila je divna, a posle... Bilo je svega i svačega - započeo je on tada i dodao:

Suzana Jovanović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu, ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali i u odvojenim sobama. Kad je raspoložena porazgovara s nama, kad nije, ponaša se kao da ne postojimo. Radetu nikada ništa nije skuvala, hranili su se po kafanama. Da bi napravili svadbu prodao sam traktor, a kasnije nisam video ni dinara od te svadbe - ispričao je bivši svekar Suzane Jovanović i sve svalio na majku pevačice: 

- To je Suzana i sama rekla, nakon jedne velike svađe kada je došla da moli Radeta da se pomire. Pravdala se kako bi sve bilo idealno da nije slušala svoju majku. Jedne noći je želela da napusti Radeta nakon što je on otišao na posao, ali sreća je da se Rade vratio nazad jer je zaboravio neki instrument i sreo je Suzanu u pola noći na raskrsnici. Jedva je zamolio da uđe u kola i tada ju je vratio kod majke u Ralju - rekao je bivši svekar Suzane Jovanović.

SUZANA JOVANOVIĆ SE RAZVELA ZBOG PREVARE! Nije više mogla da podnese, isplivale skandalozne tvrdnje o njihovom braku!

Foto: Printscreen/instagram

 

Njegove navode ubrzo je prokomentarisala i Suzana, koja je objasnila da detetu nikada nije branila da viđa oca, već da on ne želi. 

- Samo sam čekala kada će to izaći u novinama, Zdravkovići su vam takvi ljudi. Nije tačno da ne dozvoljavam detetu da ide tamo, on sam ne želi. Njegov otac je potpuno zaboravio da ima to dete, brigu i interesovanje za Danijela je izgubio čim se oženio. Danijel je pokazao da ne želi da viđa oca u godinama kada mu je trebala pažnja i razumevanje. Ništa od toga mu Rade nije pružio, već je to dobio od Saše Popovića koji mu nije ništa - rekla je tada Suzana, koja je istakla da joj je prvi brak propao zbog prevare: 

- Imala sam skoro devetnaest kada sam dobila sina Danijela. To je bila moja prva mladalačka ljubav. Do tada su bile simpatije. Odmah sam se udala, rodila sina i još brže se razvela. U tom braku su se desile neke stvari za koje sam čula kasnije, nisam bila jedina u njegovom životu. Svi su znali, osim mene. I onda je moj prvi brak krenuo da se urušava. Usledio je razvod. Nisam želela da budem druga. Moj sin je tada imao osam meseci. Ja sam to samo presekla. Uzela sam svoje dete, otišla kod roditelja, i razvela se. Moji roditelji su jedva dočekali da se mi vratimo kući, da bude puna kuća ponovo. Ja sam jedinica. Oni su ostali sami da žive kad sam se ja udala. Pomogli su mi da ogojim i lepo vaspitam sina Danijela. Bilo mi je teško. Završila sam trgovačku školu, i nisam imala posla. Pevala sam, a onda me više niko nije zvao. Brinula sam kako ću da othranim dete. Na sebe nisam gledala. Onda mi se otvorilo sve, Bog me pogledao. Pojavili su se ljudi iz Požarevca, pitali su me da radim sa njima, da budem stalna pevačica, i da imam stalno posla. To je bio najčuveniji otrkestar u tom kraju. Sve mi se vratilo stostruko. Meni, mom sinu i roditeljima - rekla je pevačica za domaće medije.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading