CELA ZGRADA JE SLUŠALA NJIHOVE URLIKE I DRANJE! Komšiluk nestale pobednice Velikog brata izneo jezive detalje, stravične stvari prethodile nestanku
Printscreen

Misterija oko nestanka pobednice rijalitija "Veliki brat" Marijane Sajfert i dalje vlada. Naime, njen nestanak prijavljen je 27, aprila 2022. godine, a od tada su dosple razne informacije, međutim, prava istina još uvek nije poznata.

Inače, potraga je duži vremenski period usmerena na reku Savu, jer su na obali kod mosta u blizini zgrade u kojoj je živela nađena njena odeća. U međuvremu je porodicu zadesila smrt, kada joj je preminuo otac, a njena sestra, takođe učesnica rijalitija Maja Kovačević iznela je stav da smatra da je njena sestra ubijena.

Još uvek se mogu pročitati razne spekulacije i komentari povodom ovog misterioznog slučaja, a sada su Marijanine komšije dale svoj sud.

- Marijana je imala velikih problema s alkoholom, često smo je viđali sa ekipom od nekoliko ljudi kako u noćnim satima pije u lokalnom kafiću. Sigurno da je to smetalo Karlu, on je ozbiljan čovek. Čula sam da radi u jednoj firmi kao menadžer, sigurno je da njemu nije trebao ovakav skandal - priča komšinica koja živi u zgradi pored Marijanine.

Kako su sada naveli iz komšiluka, iz njihovog stana su se često mogli čuti urlici i vikanje.

- Od njihovih svađa nismo mogli da živimo. Marijana je posle svakog pijanstva imala žustru svađu sa suprugom. Želela je da se razvede od njega, bilo je tu svakakvih problema, ali najviše finansijskih. Cela zgrada je slušala njihove urlike i dranje. Njena agresija se uvek ispoljavala posle izlaska u grad s prijateljima. Jednom je mahala kuhinjskim nožem ka Karlu, e tad je nastao pravi skandal. On se jako uplašio i pozvao Marijaninu porodicu, a nedugo zatim ona je nestala. Varala ga je na svakom ćošku, on je to i sam pričao za medije. Ko zna šta se tu sve izdešavalo - priča komšija za Kurir koji je želeo da ostane anoniman.

- Marijana je dan pre nestanka sedela s prijateljima u kafiću, nakon čega se kasno vratila kući. Prestali su i sa svađama, bili su manji od makovog zrna, ama nisam ih apsolutno čuo. To mi je na prvu bilo baš čudno, a onda sam čuo da je nestala. Tuga velika - ispričao je komšija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading