Sloboda Mićalović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jednom prilikom, Sloboda Mićalović je otvoreno razgovarala o braku, a jedna od njenih izjava tada je izazvala dosta komentara.

Gumica je tada istakla da je jedan od glavnih problema današnjih brakova to što su žene izgubile poštovanje prema mužu.

Sloboda Mićalović

Foto: Ataimages

 

Sloboda je tom prilikom pričala o junakinji Simki Katić koju je tumačila u ekranizaciji "Korena".

- Mislim da smo se promenile, ali na gore. Mi smo se emancipovale i tražile da budemo nezavisne, ali mislim da smo time sebi napravile veliki problem. Ja imam 37 godina i nisam sigurna da bih mogla da živim kao što je Simka živela. Prija mi da budem svoja, da imam svoje parče hleba, da se ja nešto pitam, sve što je tada bilo nemoguće i nedopustivo. Ali, tešku stvar smo sebi zadale - da budemo i majke i domaćice, i uspešne žene i supruge, i lepe i negovane - rekla je Sloboda i dodala:

- Mi smo danas izgubile taj odnos, odnosno poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brze na jeziku, a to nas onda košta. One su bile mudrije. Čini mi se da je ženama po prirodi dato da budu mudre, a muškarcima je data snaga. Mislim da to malo koristimo, više bismo mi da se bijemo sa njima rečima, da budemo mi jake, a ne treba, prosto ne treba - rekla je glumica tada u emisiji "Balkanskom ulicom".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading