Sloboda Mićalović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković stupili su u brak 2008. godine, predstavljajući jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni.

Oni su poznati po svojoj želji da sačuvaju privatnost i ne iznose mnogo detalja o svom privatnom životu javnosti. Isto je važilo i tokom početka njihovih karijera. Zbog toga je mnogima bilo nepoznato da je Sloboda Mićalović nekada davno bila u vezi sa poznatim srpskim rediteljem Jugom Radivojevićem.

Sam režiser je potvrdio ovu činjenicu tokom jednog intervjua, istakavši da i danas gaji duboko poštovanje prema Slobodi, čime je dodatno potvrdio njihovu prošlu vezu.

Sloboda Mićaović

Foto: Printscreen/instagram

 

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - istakao je on.

Zanimljivo, pre nego što je bio u vezi sa Slobodom, Jug je ljubio njenu koleginicu Milenu Vasić, s kojom je potom raskinuo, da bi se mnogo godina kasnije ponovo zaljubili i venčali.

LJUBILA MUŽA SVOJE KOLEGINICE Pre Vojina, Sloboda je bila u vezi sa ovim poznatim muškarcem!

Foto: ATA Images

 

Što se tiče Slobode i Vojina, oni se, baš kao Milena i Jug, često navode kao primer prave ljubavi i skladnog braka među javnim ličnostima, a u retkim prilikama kada su pričali o svojoj intimi glumac se prisetio prvog susreta sa Slobodom, koji se dogodio godinama pre nego što su stupili u vezu.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio - pričao je on kroz osmeh i dodao: 

 - Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading