Zakuvavanje Era Ojdanić
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Folker Era Ojdanić već nekoliko godina poseduje kuću na crnogorskom primorju, gde redovno provodi svoje letnje odmore. Međutim, doživeo je šok kada su mu javili da je njegova nekretnina obijena.

Kako prenose medijie, pevač je tada hitno otputovao u Bečiće da vidi šta se desilo i da slučaj prijavi policiji.

- Javio mu je komšija koji je sa porodicom otišao da letuje da su mu vrata obijena, i da su mu ispred kuće prevrnute velike saksije u kojima su bile posađene palme. Era je rekao da kreće uveče i da će videti o čemu se radi. Uopšte mu nije bilo svejedno, skočio mu je pritisak, nije bio sposoban ni da vozi, pa je sa njim krenuo neki prijatelj. Kada je stigao tamo, tek je doživeo šok! Sve je bilo isprevrtano, u kući haos, vrata slomljena, ali ništa odneto nije, to mu je bilo čudno. Prijavio je sve policiji i sada je angažovao ljude koji su mu postavili kamere. Nijedna kuća sem njegove nije obijena - kaže izvor za Star blizak Eri.

Zakuvavanje Era Ojdanić

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Era se oglasio ovim putem i nije krio da je ostao u šoku kada je saznao za ovaj slučaj. Budući da mu ništa nije odneto, ima sumnju da je ovo zlodelo učinilo više od osoba, jer ono što je zatekao u kući, bukvalno ga je izbezumilo.

- U šoku sam, ja ne znam šta se desilo, rusvaj su mi napravili, ono nije mogao jedan čovek. Prijavio sam policiji, oni su izašli i na lice mesta, pa se nadam da će da uhavte te koji su mi uništili kuću. Sređivao sam i unosio nove stvari. Ne znam, može da bude da su neke propalice, da su tu spavali, ali što da sve onako isprevrću. Nisu odneli ništa iz kuće, zato mi nije jasno šta su tražili - pričao je tada Era.

Kurir

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading