Pevačice
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Era Ojdanić šokirao je javnost kada je priznao da njegove koleginice dolaze kod njega u kafani sa švalerima, a da ih on u svemu tome pokriva. 

- Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o tome uvek jer smo bili u prijateljskim odnosima. Ja sam im bio sigurna luka, znale su da ću da pokrijem. Šta se mene tiče što varaju muževe. Nisam drug s njima, nego sa pevačicama - ispričao je Era, te naglasio da može da govori o tuđim preljubama, ali nikada ne bi ni pred kim odao njihova imena:

Zakuvavanje Era Ojdanić

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Zbog toga decenijama imam prijateljstva koja traju na estradi. Nema zle krvi, a nađite mi neku koja će da me popljuje i kaže jednu ružnu reč za mene. Kroz moju kafanu je prošlo priča i priča, isto kao i kod Zorice Marković svojevremeno. Kod mene dolaze ljudi na prenoćište, nikad se nisam bavio tim poslom u smislu podvođenja i sličnih stvari. Ja sam domaćin čovek i moj objekat za smeštaj je čist - otkrio je Ojdanić za "Republiku". 

Pevač je otkrio i da je imao intimne odnose sa muškarcima.

- Tako sam okusio i intimne odnose sa muškarcima - pričao je Era svojevremeno, ali je ipak priznao da mu više prijaju odnosi s nežnijim polom.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading