slađana milošević
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vest da je rok legenda Aleksandra Slađana Milošević preminula, iznenadila je, ali i rastužila ceo region, a pevačica je u ponedeljak sahranjena na groblju Lešće u Beogradu.

Glumica i balerina Jelena Tinska, koja se od Slađanine smrti nekoliko puta o njoj oglasila i govorila u javnosti, međutim ono što je mnoge interesovalo jeste zašto se nije pojavila u ponedeljak, kako bi svoju saradnicu i prijateljicu ispratila na večni počinak.

Sahrana Slađane Milošević

Alo

 

- Oh, da, verujem da se mnogi pitaju gde je Jelena na sahrani... Pa evo gde je... Ja ne idem na sahrane. Između ostalog, moj deda je jedan od osnivača Ognja, krematorijuma, dakle mi smo Topalovići i mi se svi kremiramo, to je moj pogled na stvar.

Tinska

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na sahrane ne ide, ali slavi rođendane i onih koji više nisu među živima.

- Ja slavim rođendane onih kojih više nema. Jedem kolače koje su oni voleli i sećam ih se tako. A ne bih htela da pamtim taj poslednji ružni čin, to je jedno. Drugo, ja ne idem na sahrane iz još jednog razloga. Ja imam prijatelja koji obožava da ide na sahrane. On me uvek zove kad neko umre i kaže: "Je l' idemo?".Ja kažem, gde idemo? Pa danas je, kaže, in da te vide na sahrani! - rekla je Tinska za Kurir, autor Milan Vučković.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading