Slađa Milošević
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vest da je rok legenda Aleksandra Slađana Milošević preminula, iznenadila je, ali i rastužila ceo region, a pevačica je juče sahranjena na groblju Lešće u Beogradu.

Nema ko nije znao detalje iz njenog života, ali ono što je uradila neposredno pred smrt, potreslo je mnoge.

Slađana je napravila testament i deo svoje ušteđevine ostavila kućnom ljubimcu, za kog je bila veoma vezana, a sada su otkriveni i detalji.

slađana milošević

Foto: Ataimages

 

- Slađana je bila jako vezana za svoju čivavu. Od nje se nikad nije odvajala, Morgan je sa njom išla i na snimanja, sastanke, šetnje, putovanja... Svuda ju je vodila. Ona je kroz godina postala sastavni deo nje i Slađana nije mogla da zamisli ni jedan jedini trenutak bez psa - priča izvor te dodaje da je pokojna rokerka neposredno pred smrt donela odluku da je zbrine:

- Nažalost, nije mogla više da se brine o njoj. Bolest je uzela maha... Pred odlazak u bolnicu, Slađana je pozvala ženu od koje je i kupila čivavu i odlučila da joj je vrati. Htela je da bude sigurna da će neko zaista brinuti o njoj dok nje nema. Zbog toga, nakon što je shvatila da su joj dani odbrojani, sastavila je testament i deo svoje ušteđevine prepisala upravo toj čivavi. Zvuči neverovatno, ali takva je bila Slađana. Neverovatna i uvek svoja. Takva je ostala i do smrti - priča izvor, a prenosi Republika.

Podsetimo, od Slađane su se oprostili brojni umetnici, njen brat je održao potresan govor na sahrani, a više o o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading