ema radujko
Foto: Printscreen/Ema Radujko, printscreen Instagram

Popularna pevačica, Ema Radujko, od kako je uplovila u estradne vode, ne prestaje da privlači pažnju domaće javnosti, a o njenim provokativnim kadrovima, pričao je celi region.

Mlada Ema, posebno je popularna među mlađom generacijom, a kako su danas društvene mreže, neizostavno sredstvo komunikacije i oglašavanja, ona je tu posebno ažurna.

Ema

Preentscreen

 

Te gotovo svakodnevno na njenom Instagram nalogu, možemo videti neke vruće kadrove, a ovog puta je odgovarala na pitanja svojih fanova, a jedno od pitanja, posebno je privuklo pažnju, jer je reč o estetskim korekcijama, koje su na našim prostorima idalje tabu tema.

Fanove je zanimalo da li je nešto korigivala na sebi, te je Ema vrlo iskreno odgovorila:

ema

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ništa nisam radila na sebi, niti planiram ali to ne znači da imam nešto protiv toga i da možda u nekom periodu života neću poželeti nešto da korigujem na sebi - napisala je Ema na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Radujko je priznala da njeni roditelji podržavaju njene provokativne spotove u kojima je često skoro naga, ali kako tvrdi još uvek nije prešla granicu: 

Gledaju sve, naravno da postoji granica. Mislim da je do sada nisam prešla, niti ću, tako da nema loše reakcije roditelja, njima je skroz okej- tvrdi Radujko. 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading