Džej
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač i tekstopisac Dejan Živić sarađivao je sa mnogim legendama domaće muzičke scene, a jedni od njih su Džej Ramadanovski i Sinan Sakić.

On se sada prisetio urnebesne anegdote po kojima će pokojne zvezde zauvek pamtiti.

Džej

Printscreen

 

- Snimao sam prvi CD i u nekom trenutku u studio ulaze Sinan i Džej, iskreno obuzela me je užasna trema. Zamislite da treba da pevate, a slušaju vas takva dva pevača. Oni su ozbiljne legende i pored toga bili su veliki ljudi. Videli su da sam pod tremom pa su me njih dvojica bodrili, ma ušli su u gluvu sobu, pokušavali da me opuste, jednostavno davali mi vetar u leđa. Zamolio sam ih da odu u obližnju kafanu, popiju piće na moj račun dok ja snimim pesme, pa ćemo se moj saradnik i ja pridružiti. Kad smo stigli u kafanu, konobar je prišao i rekao da su popili dva viskija u iznosu od 500 evra. Reč je reč, krenuo sam da platim. U tom trenutku konobar me je samo potapšao po ramenu i rekao da su Sinan i Džej hteli da se našale sa mnom i da su platili ceh i pozdravili me– ispričao je Dejan, a na pitanje u kakvom sećanju su mu ostala ova dva pevača, Dejan Živić je odgovorio:

- Šta da kažem o njima što mnogi već nisu koji su ih poznavali?! Malo ko zna da je Sinan tih godina objavio CD za jednu izdavačku kuću pod uslovom da i meni izdaju CD. Mislim da to dovoljno govori o njemu.

Sinan Sakić

Alo

 

– Voleo je moje tekstove, govorio je da imaju dušu i savetovao me je da budem uvek po strani, da će publika prepoznati ono što je on čuo i video u meni. Jednom prilikom obećao sam da ću napisati pesmu za njega i tako je i bilo. Otpevao sam mu, rekao mi je da želi da je snimi i zamolio me je da je više puta pevam, a onda je i mene, iskren da budem, rasplakao. Nažalost, ubrzo nakon toga nas je napustio i nismo stigli da snimimo. Nisam više hteo nikome da je nudim, niti da je ja snimim. Neka ostane takva, i teško mi je da je pevam a da ne plačem, tako da je ni ne pevam– istakao je Dejan za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading