Sloboda Mićalović
Foto: Stock/E stock

Glumica Sloboda Mićalović uživa u dugoj ljubavi sa kolegom, glumcem Vojinom Ćetkovićem.

Oni su  poznati kao jedan od najharmoničnijih parova u svetu poznatih, ali su odlučni u tome da svoju intimu zadrže privatnom i zaštite je od očiju javnosti.

Na društvenim mrežama retko objavljuju zajedničke fotografije, ali Sloboda je nedavno napravila izuzetak i podelila divan selfi sa svojim suprugom.

Na slici se vidi Vojin kako nežno ljubi Slobodu, a na njenom licu jasno se vidi iskreni osmeh, što svedoči o tome koliko uživaju u trenucima provedenim zajedno i kako njihova ljubav neprestano raste.

Komentari se uveliko nižu ispod ove objave:

"Glumački par koji je nasledio Milenu i Gagu, hvala Vam što ste jedinstveni, posebni i što dajete primer mladim generacijama kako se treba ponašati", "Pravi naslednici Gage Nikolića i Milene Dravić ...Divni ste"...

SLOBODA MIĆALOVIĆ I VOJIN ĆETKOVIĆ ODUŠEVILI JAVNOST! Ovakve ih niste videli do sada, osvanula fotografija glumačkog para, a komentari pljušte

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo,  Sloboda Mićalović nedavno je zablistala na crvenom tepihu, a pored njenog izgleda, veliku pažnju privukao je i nakit koji je glumica tom prilikom nosila, više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading