SLOBODA I VOJIN POSEDUJU PRAVI RAJ NA ZEMLJI Ovako izgleda njihova kuća sa bazenom usred prirode i daleko od svih
Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković godinama žive u Beogradu, gde su svili svoje porodično gnezdo.

Ipak, odmor od napornog posla, proba, ali i beg od gradske buke i medija, glumački par našao je na vikendici u mestu Čortanovci koje pripada Sremskom okrugu.

Vojin tamo gaji vinovu lozu o kojoj sam brine, dok Sloboda uživa u zvucima prirode.

 

 

Upravo tamo Boba i Vojin pronašli su svoju ušuškanu oazu daleko od svih, gde su se i zaljubili u prirodu, a osvojio ih je i pogled koji se sa njihove vikendice pruža na Dunav i netaknuto zelenilo.

 

 

Popularni glumački par je godinama ulagao i sređivao svoju vikendicu, i često ističu da upravo tamo pronalaze mir. Jedan od razloga zašto su odlučili da slobodno vreme provode u prirodi je i njihova želja da svoje ćerke povežu sa prirodom.

 

 

Zanimljivo je i to da je popularni glumac tokom izgradnje vikendice bio sam svoj majstor, pa je pomoćni objekat pored kuće izgradio uz pomoć bliskih prijatelja, bez angažmana određenih firmi za gradnju.

 

 

Često dovode i prijatelje na svoje imanje, a leta su rezervisana za uživanje kraj bazena koji su nedavno napravili u dvorištu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading