Barbara Bobak
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Barbara Bobak  je za osmi mart priredila ženama u Novom Sadu iznenađenje izvevši na binu profesionalne plesača a za dame koje su im se pridružile na sceni kupila je i vaučere od 100.000 dinara.

Neposredno pre nastupa Barbara je za domaće medije otkrila kakav je poklon dobila za osmi mart.

- Ništa, rekla sam bendu da mi se ne pojavljuje pred očima bez poklona za 8. mart. (smeh) Nisu mi doneli ništa zato što smo radili pred praznik ali daću im još 2-3 dana fore da mi kupe poklon. Ako ne kupe biće problema, zasad još nisam dobila ništa - rekla je ona i otkrila da najviše voli kada dobija poklone.

- Pa to svi tako kažemo da više volimo da poklonimo, ali naravno da više volim da dobijem, šalim se. Ja volim da usrećujem drage ljude, volim da poklanjam, ali volim i da dobijem poklon. Iskreno. Baš volim da dobijem poklon i volim kada se neko potrudi oko mog poklona. Ne mora to da bude nešto skupo, na primer meni su prošle godine moji najbolji prijatelji napravili live room escape tematski. Ja volim jako da igram room escape, to je ti rešavanje logičkih zadataka ukratko i to je kao fora da izađeš iz sobe. Oni su to meni napravili na otvorenom, bukvalno. Ja sam išla tako od Petrovaradinske tvrđave do Futoga, do moje kuće, tako tražila kao tragove da bi našla njih na kraju i onda smo seli i zezali se - iskreno je rekla i sve iznenadila izjavom da poseduje striptiz barove.

Barbara Bobak

Alo

 

- Naravno, i stripere i striptizete. Slaba sam i na jedne i na druge. (smeh) Volim počastiti stripera i striptizetu. Zanimljivo mi je i stvarno je teško, pogotovo striptizetama. Jako je potrebna velika snaga i umeće uopšte da se sve to izvede. To je meni neki vid umetnosti čak. Nedavno sam završila sa drugaricama u jednom striptiz baru i gledala sam jednu devojku dok je izvodila tu svoju tačku, ona je tamo udarala nogama o plafon, ona je zastavu radila, ja sam sedela i gledala u nju sve vreme u neverici. Meni je to super. I u Americi kad sam bila, isto sam išla. I za 8. mart sam išla tradicionalno sa drugaricom, isto, na muški striptiz. Tako, interesantno je - naglasila je Bobakova.

Na kraju Barbara je otkrila kako je iznenadila svoju majku za 8. mart.

- Njoj sam pripremila cveće, moja mama voli cveće i onda sam pripremila cveće koje je onako, poteže malo, nisam mogla ga nosim pa smo ga sakrili u kolima - zaključila je pevačica kroz smeh za Telegraf.

BONUS VIDEO:

VIP

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading