Barbara Bobak
Foto: Alo/Alo

Pevačica Barbara Bobak, odlučila je da progovori o detaljima iz svog privatnog života, pa se dotakla nastupa, na šta najviše troši novac ali i plastičnih operacija.

Najpre je otkrila kako se oseća kada se ugase kamere i ostane sama u svoja četiri zida.

- U svoja četiri zida se osećam raspalo. Tada sam u trenerci pet broja većoj, u iscepanoj i isflekanoj majici, sa punđom na vrh glave. Ja ne izlazim iz kuće nikada. Gledam serije, družim se sa mojom najboljom drugaricom, bendom i porodicom - rekla je pevačica.

Barbara je otkrila da je smanjila broj nastupa, sada ima dva nastupa nedeljno umesto četiri.

- Smanjila sam broj nastupa sa četiri nedeljno na dva. Od mene dosta, to je znatno manje. Previše mi je - priča pevačica i dalje otkriva na šta najviše troši pare.

Barbara Bobak

Alo

 

- Najviše novca trošim na hranu, na garderobu za nastupe i projekte koji su vezani za moju karijeru. Ne mogu da stignem da trošim ni na šta drugo - iskreno je rekla pavačica.

Za kraj, Barbara je priznala da li bi volela nešto da promeni na sebi.

- Planiram da se izoperišem od glave do pete. Šalim se. Ja za 10 godina mogu da sredim izgled. Od 1 do 10 sam 7 zadovoljna svojim izgledom. Moram da smršam i da se zategnem. Usta sam uradila skoro, sa tim sam zadovoljna - istakla je pevačica za Blic.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading