Saša Popović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Saša Popović smatra se jednim od moćnijih ljudi na našim prostorima kada je šou-biznis u pitanju. Svestan svog uspeha zadovoljan je time gde se sada nalazi i šta je sve postigao, ipak postoji nešto što je bila njegova prva ljubav.

Saša Popović

Foto: Blic tv printskrin

 

- Imao sam jednu jedinu ljubav u životu - da postanem fudbaler. Sa ove distance mi sada nije žao što nisam to i postao. Da sam bio fudbaler, završio bih karijeru sa nekih 30 godina, a evo sada punim uskoro 70 godina i dalje sam aktivan na poslu. U početku nikako nisam hteo muziku, niti me je ona zanimala - objasnio je on i dodao:

saša popović

Alo

 

 

- Dok sam bio klinac, pre osnovne škole, toliko sam voleo loptu da to nije bilo normalno. Sa šest godina mogao sam da pimplam loptu po 100 ili 200 puta i da mi lopta ne padne. U blizini moje kuće bilo je igralište, ustanem u šest ujutru i pimplam do besvesti ili izađem na terasu i udaram loptu glavom loptu o zid, pazim da mi ne pada lopta. Dakle, samo fudbal, fudbal i fudbal - istakao je Popović i dodao:

- Fudbal je bila moja preokupacija, to je bila moja najveća ljubav. U gimnaziji smo imali školski tim, imali smo prvenstvo škole i ja sam dao gol, pobedili smo sa 1:0. Bio je jedan profesor geografije, jako strog, a nije prisustvovao toj emisiji i pita on ko je dao gol, ja se javim i on mi kaže imaš pet do kraja godine - rekao je Saša na Una televiziji u emisiji kod Voje Nedeljkovića i za kraj dodao da u periodu do petog razreda nije ni pomišljao da se bavi muzikom.

Podsetimo, nedavno su komšije Sašine supruge iznele detalje o njenom prvom mužu sa kojim ima sina, a potom su naglasili koliko se dive Popoviću, koji joj je iz korena promenio život.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading